Bubbeltjesplastic om mee te koken? Met chocolade maak je het perfecte gerecht!

Er zijn zoveel manieren waarop je zoetigheden kunt bereiden. Denk alleen al aan allerlei verschillende soorten koekjes, taartjes en cakejes die er te vinden zijn. Niet al die recepten zijn even gemakkeljk.

Met een beetje hulp kan je echter al hele leuke dingen doen. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om het versieren van een taart. Daarvoor zijn een aantal hele handige trucjes die het makkelijker maken.. Een voorbeeld daarvan vind je in de video hieronder.

Je krijgt te zien hoe je een mooie en lekkere buitenkant van chocolade voor je taart kan maken met behulp van wat bubbeltjesplastic. Daarmee kan je dus echt een hele bijzondere taart maken. Dit is bijvoorbeeld leuk voor bijzondere feestjes.

chocolade-cake

Kijk in de video hoe chocoladecake met vers fruit wordt gecombineerd. Dit heb je misschien nog niet eerder zo bedacht. Het is echt heerlijk! Je hebt hiervoor niet veel meer nodig dan wat bubbeltjesplastic en een beetje getempereerde chocolade.

Het is wel handig om met een verwarmd mes te werken zodat je de chocolade wat beter kunt snijden. Vergeet ook niet de chocolade ook even af te laten koelen voor jet het op de taart plakt.

In de video hieronder kan je stapsgewijs worden geholpen met het maken van de taart. Dat is nog eens handig. Laat anderen hier ook hun voordeel mee doen en deel hem met iedereen die je kent op Facebook!

 

Anderen lazen ook