Zo maak je heel gemakkelijk de lekkerste biefstuk. Je lijkt direct een chefkok!

Wil je eens thuis zo eten alsof je in een wokrestaurant zit? Met dit gerecht voor twee personen gaat dat zeker lukken. Je kunt deze biefstukken al in ongeveer 15 minuten klaar hebben. Bovendien kan je er je eigen draai aan geven.

Dit heb je nodig:
Je maakt dit gerecht door 200 g biefstuk te nemen en deze in dunne plakjes te snijden. Daarnaast moet je ongeveer 150 gram sperziebonen, een rode en een gele paprika en 50 gram wortel in stukjes snijden. Daarnaast is het lekker om een eetlepel olie en een zakje zwarte bonen voor de wok te gebruiken.

biefstuk-zwarte-bonen-saus

Zo maak je het:
Je neemt de eetlepel olie en verhit die in de wokpan. Daarin ga je binnen twee a drie minuten de biefstukplakjes roerbakken.

Je schept vervolgens de in stukken gehakte groente erdoor en gaat weer drie tot vier minuten roerbakken om de groente gaar te krijgen. Nu roer je de saus erdoor en bak je nog één minuut goed door. Als je slim bent maak je ondertussen ook een bakje rijst of noodles!

Dit gerecht kan je met allerlei soorten groente en ook allerlei soorten vlees of vis maken, dus kies ook eens je eigen variatie!

Anderen lazen ook