Direct overtollig verbranden met behulp van dit drankje

Wil je graag overtollig vet elimineren van je lichaam? Met behulp van dit drankje van mierikswortel kun je snel je overtollige vet laten verdwijnen.

Mierikswortel is een scherp smakende wortel en de smaak zal je wellicht doen denken aan mosterd en radijs. Je kunt een potje mierikswortel gewoon in iedere supermarkt kopen en het is een prima wondermiddeltje met weinig calorieën.

Het is niet alleen goed voor je als je wilt afvallen, maar het is ook goed voor je hersenen. Uit verschillende onderzoeken is namelijk gebleken dat je beter kunt onthouden als je met enige regelmaat mierikswortel binnenkrijgt.

Als je mierikswortel los uit het potje eet, is het niet zo lekker. Gelukkig kun je er een lekker drankje van maken! Hiervoor heb je nog citroen en honing nodig. Ook die producten zijn goed voor je gezondheid. Hieronder lees je hoe je het recept klaarmaakt.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 125 gram mierikswortel;
  • 3 citroenen;
  • 3 eetlepels honing.

Bereidingswijze

Voeg 125 gram mierikswortel toe aan de blender. Vervolgens kun je de citroenen toevoegen aan de blender. Zorg ervoor dat het geen glad mengsel wordt. Voeg tot slot nog drie eetlepels met honing toe aan het mengsel en laat de blender nogmaals draaien. Je kunt nu direct een eetlepel van het drankje nemen als je wilt.

Het overige gedeelte van het mengsel kun je in de koelkast plaatsen. Neem dagelijks tweemaal een lepel van het drankje én leef direct gezonder. Dit recept gaat maar liefst een week mee, dus je kunt er een tijdje mee vooruit. Als je het volhoudt, zal je al snel resultaat gaan zien.

Vind je dit ook een leuk recept? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook