Tien eieren fijnsnijden in minder dan minuut? Het kan met deze truc!

Eieren worden gebruikt bij veel recepten. Het pellen en snijwerk is vervelend werk, maar de maker van deze video heeft een prachtige oplossing.

Je zult hiervoor een taartraster moeten gebruiken. Dit gebruik je zodat je eieren gemakkelijk in stukjes kunt snijden. Je perst in feite de eieren door de taartraster, waardoor je helemaal niets meer hoeft te snijden. Op deze manier kun je wel tien eieren per minuut snijden óf zelfs nog wel meer.

De stukjes ei kun je laten vallen in een bakje. Je hoeft er dan alleen nog lekkere ingrediënten aan toe te voegen, zoals mayonaise, azijn en peper en zout. Verder kun je natuurlijk maken wat je zelf wilt: een heerlijke eiersalade bijvoorbeeld!

Bekijk onderstaande video! Deze geniale truc is ontzettend handig. Zo hoef jij nooit meer lang te doen over het snijden van eieren.

Vond jij dit ook een handige truc? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Anderen lazen ook