Griekse yoghurt of gewone yoghurt: wat is nou gezonder?

Wij consumeren dagelijks een hoop zuivel, zoals melk, yoghurt en kaas. En dat is gezond! Daarom eten mensen bijvoorbeeld veel yoghurt met fruit of muesli als ze willen afvallen. Maar niet iedere yoghurt is even gezond. Welke is dan het gezondst? Daarop geven wij je het antwoord!

Er is onderzoek gedaan naar welke yoghurt het gezondste is door voedingsdeskundige Alex Jamieson en een stel andere onderzoekers. De voedingsexperts hebben er een jarenlange discussie over gehad en uiteindelijk zijn de resultaten bij elkaar gestopt in een video. Dus nieuwsgierig naar welke yoghurt beter is, Griekse of normale? Dan moet je nu even de video kijken!

Tot voor kort maakten het ons niet uit welke yoghurt we naar binnen lepelden, ze zijn allebei erg lekekr. Na het kijken van deze video zijn, zijn we wel van mening veranderd. Weet jij welke yoghurt gezonder voor je is en ga je die voortaan ook eten? Bekijk nu de video, laat ons je mening weten en deel ‘m met je vrienden op Facebook!

Anderen lazen ook