Het meest lekkere en eenvoudige taartrecept ooit!

Vind jij het leuk om zelf taarten te bakken? Dit gemakkelijke recept is zeker een aanrader.

Veel mensen vinden het leuk om zelf een taart te bakken. Sommige recepten zijn erg lastig, waardoor je soms liever gewoon een taart in de winkel koopt. Echter is dit recept gemakkelijk te bereiden en smaakt het bovendien veel lekkerder dan een taart uit de winkel.

De meeste ingrediënten heb je doorgaans al in huis liggen. Je zult waarschijnlijk nog wel even citroen en kokosrasp moeten ophalen uit de supermarkt.

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • ¾ kopje suiker
  • 4 eieren
  • ½ kopje gesmolten boter
  • 2 kopjes melk
  • 1 theelepel vanille-extract
  • ½ theelepel citroenrasp
  • ½ theelepel citroensap
  • 1 kopje kokosrasp
  • ½ kopje bloem

Bereidingswijze

Zoals gezegd is dit recept erg gemakkelijk om te bereiden. Klop als eerste de eieren samen met de suiker in een kommetje of een keukenmixer en zorg voor een schuimig beslag. Voeg vervolgens melk en boter toe aan het geheel. Klop alles samen en zorg ervoor dat het mengsel één geheel wordt. Vervolgens kun je nog de vanille-extract, citroensap en citroenrasp toevoegen aan het mengsel.

Je kunt nu bloem en kokosrasp toevoegen aan het mengsel. Pak nu een aantal bakvormen en smeer deze in met vet en bloem. Je kunt het mengsel vervolgens in de bakvorm gieten. Deze kun je nu in een voorverwarmde oven plaatsen op 180 graden Celsius. Laat het zo’n 40 tot 45 minuten in de oven en vervolgens kun je genieten van dit heerlijk recept.

Heb je nog wat taart over? Je kunt het gerust nog een aantal dagen in de koelkast bewaren.

Vind je dit ook een heerlijk recept? Vergeet dit artikel dan niet te delen met vrienden en familie op social media.

Anderen lazen ook