Makkelijk de schil van je aardappels verwijderen zonder mesje? Zo doe je het.

Aardappelen schillen is altijd een heel werk, en niet echt leuk werk. Youtuber DaveHax heeft voor dit saaie taakje een oplossing bedacht. Weg met dat mesje of dunschiller, het enige wat je nodig hebt zijn je handen!

Aardappels worden wereldwijd een hoop gegeten en op allerlei soorten manieren. Je kunt ze bakken, pureren, frituren, stomen, poffen, koken en nog veel meer. Aardappels kun je bij een hoop eten, maar het is altijd een heel werk om die schil van de aardappel af te krijgen en daar hebben we niet altijd zin in.

Dankzij DaveHax hoeven we niet meer uren over die aardappels te hangen. Hij heeft de perfecte oplossing gevonden en dat zonder schilmesje! Geloof je het niet? Check dan nu de onderstaande video want het kan echt. Probeer het vandaag nog uit en deel dit handige trucje met je vrienden en familie op Facebook.

Wil je meer van dit soort handige tips? Like ons, dan hoef je niks te missen!

Anderen lazen ook